Noordhoff Uitgevers
Mijn boeken
|
Voeding bij gezondheid en ziekte - 7e druk 2017
Home | Flitscolleges
>
Microbioom (hoofdstuk 11)
Home
Inleiding
Aanbevolen hoeveelheden voedingsstoffen (hoofdstuk 4)
Voedingsvezels (hoofdstuk 5)
Emulgeren (hoofdstuk 6 en 26)
Hart- en vaatziekten (hoofdstuk 6)
Insulineresistentie (hoofdstuk 6, 8, 11, 21 en 30)
Eiwitbehoefte (hoofdstuk 7 en 32)
Energiestofwisseling (hoofdstuk 8)
Energiestofwisseling hersenen (hoofdstuk 8)
Energiestofwisseling spieren (hoofdstuk 8 en 17)
Energiebehoefte (hoofdstuk 8 en 32)
Antropometrie (hoofdstuk 8 en 21)
Suppletie en toxiciteit (hoofdstuk 9 en 10)
Dehydratie (hoofdstuk 10 en 26)
Vochthuishouding (hoofdstuk 10 en 17)
Microbioom (hoofdstuk 11)
Zwangerschap (hoofdstuk 12)
Maag-darmkanaal (hoofdstuk 26)
Glykemische index (hoofdstuk 30)
play
play
pause
stop
mute
unmute
max volume
hd on
hd off
full screen
restore screen
repeat
repeat off
Update Required
To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your
Flash plugin
.