Voeding bij gezondheid en ziekte - 7e druk 2017
Home | Toetsen > Hoofdstuk 4: Voedingsnormen en voedingsonderzoek
Toets
Voeding bij gezondheid en ziekte - 7e druk 2017
Hoofdstuk 4: Voedingsnormen en voedingsonderzoek
Score
Uitslag
Studieadvies
Bestudeer nog eens:Resultaten
[sterretje verplicht 1]*[sterretje verplicht 2]
[mailform_message_1]
|
voeding en gezondheid
voeding en gezondheid
welvaartsziekten
voeding en gezondheid
essentiële voedingsstoffen
essentiële voedingsstoffen
deficiëntie
deficiëntie
latente deficiëntie
latente deficiëntie
toxische grens
intoxicatie
toxische grens
intoxicatie
aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
adequate intake (AI)
adequate intake (AI)
voedingsnormen
aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
aanbevolen hoeveelheden
aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
patiënt-controleonderzoek
interventieonderzoek
nutrigenomics
longitudinaal onderzoek
transversaal onderzoek
patiënt-controleonderzoek
interventieonderzoek
longitudinaal onderzoek
transversaal onderzoek
patiënt-controleonderzoek
interventieonderzoek
voedingsonderzoek
mondelinge voedingsanamnese
Voedselconsumptiepeiling
voedselfrequentievragenlijsten
biomerkers
NEVO-tabel