Voeding bij gezondheid en ziekte - 7e druk 2017
Home | Toetsen > Hoofdstuk 7: Aminozuren en eiwitten
Toets
Voeding bij gezondheid en ziekte - 7e druk 2017
Hoofdstuk 7: Aminozuren en eiwitten
Score
Datum
Aantal vragen:
Goed beantwoord:
Fout beantwoord:
Niet beantwoord:
[Aantal pogingen]
Totaalscore
Maximumscore
100
Norm
60
Uitslag
U heeft de instaptoets gehaald. U kunt nu de eindtoets maken (zie onderaan pagina).
Uw score is lager dan de norm. U heeft de instaptoets nog niet gehaald. Volg het studieadvies op en maak daarna eventueel een nieuwe instaptoets (zie onderaan pagina).
U heeft de eindtoets gehaald. Als u opnieuw wilt beginnen, kunt u uw resultaten verwijderen onder Mijn toetsen. Klik op button om te beginnen.
Uw score is lager dan de norm. U heeft de eindtoets nog niet gehaald. Volg het studieadvies op en maak daarna eventueel een nieuwe eindtoets (zie onderaan pagina).
Studieadvies
Bestudeer nog eens:Resultaten
[sterretje verplicht 1]*[sterretje verplicht 2]
[mailform_message_1]
|
aminozuren
eiwitten
aminozuren
eiwitten
peptidebinding
dipeptide
aminozuren
eiwitten
oligopeptide
hydrolyseren
voedseleiwitten
voedseleiwitten
lichaamseiwitten
lichaamseiwitten
lichaamseiwitten
voedseleiwitten
eiwitondervoeding
voedseleiwitten
eiwitondervoeding
eiwitondervoeding
gluten
caseïne en albumine
gluten
stremmen
collageen
essentiële aminozuren
essentiële aminozuren
biologische waarde
biologische waarde
biologische waarde
netto-eiwitbenutting
biologische waarde
eiwitten in ons voedsel
minimale eiwitbehoefte
stikstofbalans
stikstofbalans
stikstofbalans
minimale eiwitbehoefte
eiwitondervoeding
eiwitondervoeding
eiwitondervoeding
wasting en cachexie
sarcopenie
[Wachten]....