Basisvaardigheden Spelling en interpunctie - tweede druk 2010
Introductie

Welkom op de website bij de tweede druk van Basisvaardigheden Spelling en interpunctie voor de pabo.

Let op: dit is een 'archiefwebsite', bedoeld voor studenten en docenten die nog gebruikmaken van de voorgaande druk van het boek.
Derde druk
Benieuwd naar de derde druk? Ga dan naar de bijbehorende website.
Slaag voor de officiële Taaltoets pabo!

Basisvaardigheden Spelling en interpunctie is samen met Basisvaardigheden SpellingBasisvaardigheden Grammatica en Basisvaardigheden Formuleren voor elke pabostudent dé voorbereiding op de officiële Taaltoets.

Gratis instaptoets: check je taalvaardigheden

Maak de Instaptoets Spelling en interpunctie , de Instaptoetsen Grammatica en de Instaptoets Formuleren en ontdek over welke taalvaardigheden je wel en niet beschikt.

Advies op maat

De instaptoetsen geven je advies over de vaardigheden die je moet bijspijkeren. Je bestudeert dus alleen die onderwerpen die je niet voldoende beheerst. De boeken zijn los van elkaar te gebruiken.

Geschikt voor zelfstudie

Stap voor stap kun je je de basisvaardigheden eigen maken. Per twee pagina's wordt in Basisvaardigheden Spelling en interpunctie, Basisvaardigheden Grammatica en Basisvaardigheden Formuleren één onderwerp behandeld met duidelijke uitleg, voorbeelden en opdrachten. Elk hoofdstuk eindigt met een schema waarin de regels zijn samengevat. Oefen met de cd-roms of de website bij de boeken net zo lang totdat je de stof beheerst. De eindtoetsen laten je zien waar je staat.

Handig naslagwerk

De boeken bieden je naast leerstof voor de basistaalvaardigheden ook leerstof en oefeningen voor de voortgezette taalvaardigheden. Dat is handig voor de rest van je studie en voor de onderwijspraktijk: dan heb je tijdens de rest van je studie en daarna handige naslagwerken omdat per domein alles direct bij elkaar staat.

© Noordhoff Uitgevers | 6.3.5 | Voorwaarden | Privacy | m