Even geduld a.u.b.
Loading Indicator

Welkom op de site bij Basisvaardigheden Formuleren voor de pabo.

Slaag voor de officiële Taaltoets pabo!

Basisvaardigheden Formuleren is samen met Basisvaardigheden Grammatica en Basisvaardigheden Spelling voor elke pabostudent dé voorbereiding op de officiële Taaltoets.

Bestel nu:

Gratis instaptoets: check je taalvaardigheden

Maak de Instaptoets Formuleren, de Instaptoetsen Grammatica en de Instaptoets Spelling en ontdek over welke taalvaardigheden je wel en niet beschikt.

Advies op maat

De instaptoetsen geven je advies over de vaardigheden die je moet bijspijkeren. Je bestudeert dus alleen die onderwerpen die je niet voldoende beheerst. De boeken zijn los van elkaar te gebruiken.

Geschikt voor zelfstudie

Stap voor stap kun je je de basisvaardigheden eigen maken. Per twee pagina's wordt in Basisvaardigheden Formuleren, Basisvaardigheden Grammatica en Basisvaardigheden Spelling één onderwerp behandeld met duidelijke uitleg, voorbeelden en opdrachten. Elk hoofdstuk eindigt met een schema waarin de regels zijn samengevat. Oefen met de websites of cd-roms bij de boeken net zo lang totdat je de stof beheerst. Eindtoetsen laten je zien waar je staat.

Handig naslagwerk

De boeken bieden je naast leerstof voor de basisvaardigheden ook veel leerstof en oefeningen voor de voortgezette taalvaardigheden. Dat is handig voor de rest van je studie en voor de onderwijspraktijk: dan heb je tijdens de rest van je studie en daarna handige naslagwerken omdat per domein alles direct bij elkaar staat.